Wirtek Vikings

Ești aici

Wirtek Vikingii implinesc 10 ani in Cluj-Napoca

Suntem mândri și onorați să anunțăm că am împlinit anul acesta - luna Septembrie, 10 ani de Wirtek in Cluj-Napoca.

Wirtek este o companie unde accentul se pune pe oameni și pe lucrul în echipă; suntem bucuroși să anunțăm că suntem în continuă creștere și dezvoltare. Acest lucru nu s-ar fi întâmplat fără Vikingii noștri curajoși și dornici de a învăța ceva nou în fiecare zi.

Ne-am extins aripile într-un domeniu larg din industria IT, precum: Mobile Development, UI/UX, Web development, Hardware Testing, Manual Testing & User Testing. Ne axăm pe proiecte din industria Healthcare, Human resources, Time keeping, Aplicații mobile și Aplicații desktop. Suntem o echipa tânără și energică. Am depășit un milestone important și suntem pregătiți să îmbrățișăm viitorul cu încredere.

Cu metoda Agile and Daily Scrum, ajungem să ne multumim clienții și să avem zile încheiate cu succes. 

 

Am sărbătorit acest eveniment important împreună, la un cocktail party unde Zâmbetul era noul dress-code.

Poze găsiți mai sus în galeria noastră. Enjoy!

 

Mulțumim Wirtek Vikingilor că sunt alături de noi!

 

__________________________________________________________________________________________________________________________________

Despre Wirtek Vikingii

Ne onorăm rădăcinile daneze, numindu-ne vikingi. 

Comportamentul WirtekVikingilor în cadrul companiei are drept repere de inspirație cultura daneză. Avem propriul cod de conduită, care pune mare accent pe onestitate, transparență și dedicare.

Înțelegerea responsabilităților postului, asumarea lor și furnizarea unei munci de calitate în timpul estimat sunt principii de bază pentru buna funcționare a întregii echipe.

Cunoaște-ți bine rolul!

Fii corect (începând) cu tine însuți!

Cere ajutor dacă ai nevoie!

Dedică-te taskului și livrează munca la timp!

 

Trasaturi Wirtek Vikings