Comunitate

Ești aici

Vikingii in acțiune

Este notorie pasiunea vikingilor de a construi corăbii... dar și case - bineînțeles tot în formă de corăbii.

Inspirați, vikingii noștri programatori au acceptat provocarea echipei Habitat for Humanity Cluj dovedindu-se iscusiți nu numai în arhitectura soft ci și în ridicarea unei locuințe în beneficiul familiilor partenere.

Vikingii noștri erau puși pe fapte mari și au fost foarte apreciați, cum reiese și din postarea Facebook a organizației: “Sâmbătă am găzduit echipa de foc de la Wirtek România. Alături de ei, am ridicat pereți, am pus polistiren, am făcut șpaleți la geamuri și am montat OSB. Le mulțumim că nu s-au dat în lături de la nimic și au muncit cu spor la toate!”

____________________________________________________________________________________________________________

Wirtek Swimmers la Swimathon 2015

O cauză în care credem este acea cauză pentru care vom depune tot efortul pentru realizarea ei.
Și anul acesta venim în sprijinul nevoilor comunității oferind suport proiectului Tabăra Yuppi pentru Adolescenți cu Boli Oncologice.
Taberele Yuppi oferă tinerilor bolnavi  posibilitatea redescoperirii și dezvoltării resurselor interioare și redobândirea încrederii în sine prin participarea la diverse activităţi: echitație, tir cu arcul, cățărat, vâslit, muzică, teatru, fotografie și ateliere de creație, alături de alți copii care se confruntă cu aceeași condiție medicală. 
7 dintre colegii noștri vor inota pentru strângere de fonduri in acest proiect; alături de ei fiecare dintre noi poate susține proiectele comunității printr-o simplă donație accesând acest link:
http://www.swimathon.fundatiacomunitaracluj.ro/Sustine/Inscriere-Sustina...

____________________________________________________________________________________________________________

A fi un membru de nădejde al comunității înseamnă să-i ajuți pe cei din jur. Individual și colectiv, cu bani și cu timpul tău.

De Crăciun colaborăm cu 2 instituții caritabile și cu Liceul Special pentru Deficienți de Vedere, oferindu-le haine călduroase de iarnă. Vara participăm la Swimathon – un eveniment organizat de Fundația Comunitară Cluj – strângând fonduri pentru proiectul "Construiește un Viitor!".

De asemenea, Wirtek s-a implicat în evenimente IT precum:

  • International Coding Day - împreună cu RABS (Romanian Association for Better Software) și BattleLab Robotica;
  • Un concurs destinat studenților de la Universitatea Tehnică Cluj-Napoca la care am sponsorizat echipa "Team Bender", care și-a dezvoltat în continuare robotul, participând la concursul de profil organizat la București.