Comunitate

Ești aici

A fi un membru de nădejde al comunității înseamnă să-i ajuți pe cei din jur. Individual și colectiv, cu bani și cu timpul tău. Câteva dintre activitățile sociale în care Wirtek s-a implicat în ultimii ani:

 

Bake Sale 2017

Cu scopul de a ajuta tabăra Yuppy, Wirtek a organizat un eveniment cu scop caritabil intitulat “Bake sale”. Pe parcursul a două săptămâni, o parte din colegii noștri au devenit “chefi” cu acte-n regulă, creând zilnic meniuri diverse pentru strângerea unor fonduri ce urmau a fi donate taberei Yuppi pentru a susține o nouă serie de proiecte sociale. O modalitate excelentă de a ajuta prin a face ceva ce ne place.

____________________________________________________________________________________________________________

Walking Month 2017

Ne implicăm în tot ce presupune mișcare în aer liber. De aceea am fost încântați să auzim că ONG-ul Beard Brothers a creat o campanie caritabilă pentru strângere de fonduri, denumită Walking Month. Pe parcursul unei luni, competiția s-a desfășurat astfel: participanții au format echipe de câte 4 persoane, fiind contorizat numărul de pași făcuți de fiecare echipă-n parte. Scopul principal al acestui eveniment a fost achiziționarea unui taxi comunitar gratuit pentru Cluj-Napoca.

Crosul treptelor este o altă campanie de tip caritabil organizată de aceiași Beard Brothers având ca scop strângerea de fonduri pentru proiectul “Keep the blood flowing” - reutilarea Centrului de Transfuzii Sanguine Cluj. Wirtek a participat prin mai mulți colegi, iar taxa de participare a reprezentat câte o donație în acest scop.

____________________________________________________________________________________________________________

Shoebox

Una dintre activitățile recurente din Wirtek, este Shoebox. Un gest frumos pe care Wirtek îl face cu drag în fiecare iarnă în perioada sărbătorilor. Colegii noștri strâng jucării, rechizite, dulciuri, neperisabile, hăinuțe, articole de baie etc., împachetate într-o cutie de dimensiuni apropiate de cea în care se țin pantofii. Cutiile sunt împărțite pe categorii de vârstă și sex și apoi livrate copiilor nevoiași, pentru a le îndulci sufletele în perioada Crăciunului.